El metge de Lampedusa

Diumenge, 18 de març de 2018 a les 19.00 h

Teatre Lliure, Temporada Alta i Punt produccions Teatrals s.l.

Durada: 1h i 15 minuts sense pausa

Sinopsi: Xicu Masó interpreta a Pietro Bartolo, protagonista de la novel·la Llàgrimes de Sal.
Pietro Bartolo fa trenta anys que és metge a Lampedusa i un exemple de coratge, compromís i dignitat. I un samarità convençut de la Llei del Mar. Un dia, ja llicenciat, va decidir tornar a la seva illa al bell mig del Mediterrani per ajudar els seus i a tots els qui arriben del mar. Bartolo és el metge que els acull i cuida i també l’home que escolta les seves històries de misèria, persecució i por. El relat de la seva vida (recollit al llibre Llàgrimes de sal de la periodista Lidia Tilotta) és també la memòria de totes aquestes biografies de la desesperació. Xicu Masó s’ha fet seva la veu i la memòria del doctor Bartolo per fer-nos entendre la urgència de la catàstrofe amb un espectacle basat en fets tristament reals.

Espectacle inclòs dins l'abonament. L'abonament inclou una entrada per als espectacles: Master Class (Maria Bayo), El metge de Lampedusa, Celestina, Maraca Soul (The Gramophone Allstars Big Band) i Cyrano (Lluís Homar) a un preu total de 50 €. 

Fitxa artística:

Intèrpret Xicu Masó

Traducció de l'italià Anna Maria Ricart / escenografia Lluís Nadal (Koko) / vestuari CarmePuigdevalliPlantéS / il·luminació Ángel Puertas i August Viladomat / so Marc Paneque / vídeo Fromzero

Ajudant de direcció Esteve Molero / producció executiva Arnau Nadal

Coproducció Teatre Lliure, Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt i Punt produccions Teatrals s.l.

Quin cost té:

12 € anticipada - 15 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 640 020
Correu electrònic: auditori@montcada.org
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.12.2017 | 07:39