Campanya per conscienciar als joves sobre la conducció responsable

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 00:00

Prop de 300 alumnes de 4t d'ESO de les escoles La Salle i Ginesta i els instituts Montserrat Miró i La Ribera han participat aquest matí a l'activitat educativa “Canvi de marxa”, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors  amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Montcada i Reixac.

La jornada, que ha tingut lloc al Teatre Municipal, pretén conscienciar que els joves prenguin consciència sobre factors de risc tals com l’alcohol, les drogues, els medicaments, les distraccions, les presses, la fatiga, o l’excessiva laxitud dins del vehicle.

L'activitat ha començat amb la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència com bombers, policies i personal mèdic que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident així com de víctimes i familiars. L’objectiu de la iniciativa, que és la tercera vegada que es fa al municipi, és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables. A l'acte ha assistit la regidora d'Educació, Jessica Segovia.

Darrera actualització: 12.04.2018 | 14:41