Convocat concurs per triar el cartell del Dia de les Dones 2018

Dimarts, 31 d'octubre de 2017 a les 00:00

La tercera edició del concurs ‘8 de març’, convocat per l’Ajuntament, ja és en marxa. L’objectiu del certamen ésescollir la imatge representativa dels actes a Montcada i Reixac amb motiu del Dia de les Dones Treballadores.

El certamen és obert a tothom i sense límit d’edat, però cada persona o col·lectiu participant només hi podrà presentar una única obra, inèdita i original, no premiada ni publicada amb anterioritat, elaborada amb qualsevol tècnica i en format DIN-A3 vertical.

La temàtica de les obres ha de ser la igualtat de gènere i les lluites socials i laborals de les dones. Els cartells es poden presentar fins al 17 de gener i els punts on lliurar les obres són la Casa de la Vila (Major, 32), el Kursaal (Masia, 39), el Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) i el Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn). En el moment de la presentació de l’obra, s’haurà d’omplir una butlleta amb les dades personals i de contacte, ja que els cartells no poden dur cap tipus de signatura. En el cas de persones menors de 14 anys, la seva inscripció la de fer la mare, el pare o tutoria legal.

El certamen atorgarà un únic premi valorat en 450 euros i es podran atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb 300 euros cadascun. Els cartells presentats s’exposaran públicament a partir del 8 de març en algun dels equipaments municipals. El jurat n’estarà format per representants d’entitats de dones del municipi, de l’Ajuntament i persones vinculades a l’àmbit del disseny gràfic i la imatge. Les bases del certamen les podeu consultar al web municipal www.montcada.cat

Darrera actualització: 28.12.2017 | 13:57