L'Ajuntament ofereix tres tallers formatius per a entitats

Dimecres, 7 de febrer de 2018 a les 00:00

El temari del programa és el marc legal vinculat a l'associacionisme i la llei de transparència, fiscalitat i recerca de fonts de finançament.

Participació Ciutadana ofereix tres cursos, gratuïts, en el marc del pla de formació per a entitats, que tindran lloc durant febrer, març i abril. El primer curs serà sobre el marc legal i la llei de transparència i es desenvoluparà durant dues sessions, els dies 20 i 27 de febrer, de 17 a 19 h, a la Casa de la Vila (Major, 32). En aquesta formació s'explicaran nocions bàsiques sobre la normativa catalana que regula l'àmbit associatiu i es donaran eines perquè les entitats incorporin la transparència en les seves eines de comunicació i participació.

El segon curs és sobre fiscalitat per a associacions i es farà el 20 de març, de 17 a 20 h, a la Casa de la Vila. En aquesta formació es donarà a conèixer la normativa bàsica sobre obligacions fiscals del món associatiu i nocions sobre com li afecta la fiscalitat. Finalment, la tercera formació serà sobre la recerca de vies de finançament, en els sectors públic i privat. Serà el 17 d'abril, de 17 a 20 h, a la Casa de la Vila. Les persones vinculades a entitats interessades a participar-hi han de fer la inscripció online mitjançant un formulari que trobareu al portal d'entitats. La data màxima per fer-ho és el 15 de febrer.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 11:58