Una quarantena d’entitats i comerços omplen la Fira de Sant Jordi 2024

Dimarts, 23 d'abril de 2024 a les 09:31

El carrer Major, amb les parades de les associacions i les botigues, i la plaça de l’Església, amb activitats, són l’epicentre de la festa de la cultura

La Fira del Llibre i la rosa omple el carrer Major aquest dimarts, 23 d’abril, amb motiu de la celebració de Sant Jordi a Montcada i Reixac. Un total de 44 entitats, partits polítics i comerços omplen l’espai amb les seves parades de venda de llibres i roses i també d’altres objectes, majoritàriament per campanyes solidàries.

Associacions culturals, veïnals, socials, AMPA i comerços donen contingut a la Fira, que es complementa amb propostes a la plaça de l’Església. A la tarda, de 17 a 19 h, hi haurà un espectacle d’animació al llarg de la fira. Per donar ambient al carrer Major, els balcons de la Casa de la Vila (c. Major, 32) es decoraran amb roses de paper que elaboraran alumnes de centres educatius del municipi, una acció que compta amb la col·laboració de la Fampa. De 12 a 13 h, La Veu de Montcada i Reixac ofereix un programa especial amb motiu de Sant Jordi, per seguir en directe el desenvolupament de la Fira. Es farà des de la parada que muntarà davant el nou local, al carrer Major, 18.

Fins a les 13.30 h, la plaça de l’Església acollirà la proposta ‘Juguem i experimentem a través dels contes’, amb tallers de creació, experimentació i joc per a infants entre 3 i 12 anys. Aquesta acció forma part del Pla Educatiu d’Entorn i compta amb la participació de les biblioteques de Montcada i Reixac. A les 18 h, hi haurà una ballada de sardanes a la plaça de l’Església, amb la cobla La Nova Vallès. A la Biblioteca Can Sant Joan (c. Turó, 45) el dia 23 hi haurà una sessió de l’Hora del conte, amb el títol ‘En Bum i el tresor pirata’ (17.30 h), amb Companyia Homenots, per a infants a partir de 4 anys.

Darrera actualització: 23.04.2024 | 13:18