Plans, campanyes i programes

 • Logo - Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació 2 de març de 2018 Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació

  Un document orientat a identificar les línies d'actuació i els projectes més rellevants que permetin un desenvolupament econòmic i social del municipi que permeti pal·liar els efectes de la crisi econòmica i social.

 • Logo - Guia local per fer front als maltractaments a les persones grans 2 de març de 2018 Guia local per fer front als maltractaments a les persones grans

  Una iniciativa del moviment de bon tracte cap a les persones grans, que treballa el risc d'exclusió d'aquest col·lectiu.

 • Logo - Montcada Ciutat Amiga de les persones grans 2 de març de 2018 Montcada Ciutat Amiga de les persones grans

  Un projecte promogut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per impulsar polítiques d'envelliment actiu i adaptar l'entorn i serveis de les ciutats perquè les persones grans visquin amb seguretat, de forma saludable i perquè participin de forma activa en el dia a dia dels municipis.

 • Pla local de prevenció de drogues i pantalles 2 de març de 2018 Pla local de prevenció de drogues i pantalles

  Programa de referència per a tots els agents implicats en la prevenció del consum de drogues i de conductes de risc, com el consum abusiu de pantalles (telèfons mòbils, televisió, vídeoconsoles...), tot promovent els hàbits saludables.

 • Logo - Pla local de Joventut 2 de març de 2018 Pla local de Joventut

  La planificació estratègica de les polítiques de joventut per copsar i determinar les necessitats, opinions, demandes, queixes i idees d'aquest col·lectiu en diferents àmbits, com ara l'educació, el treball, l'oci, la salut i l'emprenedoria, entre d'altres.

 • Logo - Pla de diversitat sexual, afectiva i de gènere 2 de març de 2018 Pla de diversitat sexual, afectiva i de gènere

  Un pla que pretén reflexionar sobre el gènere i l'orientació sexual, normalitzar i visualitzar el col·lectiu LGTBI i eradicar la discriminació que avui dia encara pateix en diferents àmbits de al societat.

 • Calaix de records 13 de febrer de 2018 Guia d'activitats i serveis educatius
 • Logo La Muntanyeta Viu! 9 de gener de 2018 La Muntanyeta Viu!
 • 15 de novembre de 2017 III Pla local d’Igualtat 2016-2020
 • DiLTET 19 de setembre de 2017 DiLTET

  El Dispositu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET) es va iniciar l'any 2006 amb l'objectiu de fer detecció, prevenció, orientació, formació, acompanyament i seguiment dels joves entre 15 i 25 anys per facilitar el manteniment  i/o retorn dels joves al sistema educatiu i la seva incorporació al món del treball. És una eina que pot ser útil als joves en el seu trànsit de l'escola al món del treball.

  L'any 2009 es va constituir la Plataforma Local del DiLTET, com a xarxa per donar coherència i facilitar l'intercanvi i la col·laboració, optimitzar recursos i intervencions entre els agents del municipi que poden intervenir en l'educació dels joves. Participen en aquesta Plataforma els centres educatius de secundària, teixit comercial i empresarial, serveis educatius de la Generalitat, Escola d'adults, tècnics municipals, alumnat i representants de les AMPA.

 • Espai on les famílies juguen amb els seus fills i filles. Activitat de recolzament i convivència. 19 de setembre de 2017 Pla Educatiu d'Entorn

  El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) és un pla comunitari que vol donar una resposta integrada a les necessitats d’infants i joves del municipi. 

 • 19 de juliol de 2017 Pla Estratègic de la Bicicleta

  El Pla Estratègic de la Bicicleta és un document que recull una diagnosi de la mobilitat en bicicleta al municipi, incloent infraestructures, com és el cas de la xarxa ciclable, l'ús de la bicicleta i les seves potencialitats, així com una proposta d'itineraris, entre altres continguts. La redacció definitiva del document està a punt d'enllestir-se amb les aportacions de les entitats que han volgut prendre part en el procés participatiu obert des del Consistori.

 • Accio 16.24 6 de març de 2017 Acció 16.24

  Acció 16.24 és un projecte marc que proposa un conjunt d'accions articulades que configuren un servei de promoció i acompanyament socioeducatiu per a joves de 16 a 24 anys amb dificultats socials.

 • Pla Local d'Inclusió Social (PLIS) 6 de març de 2017 Pla Local d'Inclusió Social (PLIS)

  El Pla local d’inclusió social és una eina de gestió per ordenar, articular i donar una direcció estratègica a les accions d’inclusió social que es fan a la ciutat, a totes aquelles accions municipals que impulsen l’acompliment dels drets i projectes de vida de tota la ciutadania.

 • Pla de recepció i acollida de nouvinguts al municipi de Montcada i Reixac 6 de març de 2017 Pla de recepció i acollida de nouvinguts al municipi de Montcada i Reixac
Darrera actualització: 25.01.2018 | 07:56
Darrera actualització: 25.01.2018 | 07:56